Armine taklitten şikayet etmesin bence. (güncellendi.)


Tesettür firmalarının çizgisi çoğu zaman bana hitap etmese de arada hoşuma giden tasarımlar olmuyor değil. Lakin fiyatları uçtuğu için anca sezon sonlarında ve kalan modellerden geçen filtreleme ertesinde bir şeyler alırsam alıyorum. Fakat takip ediyorum ne yapıyor ne ediyorlar diye. Armine modellerinin taklitlerine çarşı pazarda çok sık rastlanıyormuş. Öyle diyorlar bilmiyorum. Fakat benim gördüğüm şey biraz tersi sanırım.

Yurtdışı versiyonları var mı bilmiyorum ama önce Aker'in kış sezonunda gördüm. Armine ise yeni sezonu için aynı kelimeyi farklı font ve açıyla kullanarak tasarım yapmış!

AKER KIŞ 2010 - 2011

ARMİNE 2011 YAZ

Şimdi bir de dokuztepecime hediye gelen Vakko eşarba bakın. 


Ardından yeni sezon Armine fotoğrafına bakınca kötü bir taklidi gibi durmuyor mu sizce de?


Yine Armine'nin yeni sezonundan bir eşarp:

Çakma ithal eşarp satan arkadaşlar orijinalini biliyordur kesin. Çok tanıdık zira...


4-5 tane farklı model dışında gerisi görürken kusmaya başlayacağımız denizci temalı, çapalı halatlı ve aksesuarlı çakma ithal eşarplara benzeyen modellerle 'yeni' sezon yapmış kardeşlerimiz. Ha bir de Eyfel ve Paris takıntısı... Memlekette şehir ve sembol kalmadı herhalde. Hayırlı olsun.

ek: meğer bizim meşhur scarves'in bir de Tekbir Eşarp versiyonu varmış. =)







10 yorum :

filan nisa dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Esra Rebele dedi ki...

Ben de Vakko almak istemiyor(d)um çoktandır bu diyete uyuyordum ta ki epey indirimli bir fiyata görüp nefsime hakim olamadığım ana kadar. Hepsi annemin suçuydu. =)

Bona Sera markasının pek fazla çeşidi olmuyor ya da denk gelemedim, hiç yok ondan. Zaten büyük iller dışındaki tesettür mağazalarının genel özelliği, tıkış tıkış haller yüzünden bir şey alacağım varsa da vazgeçtiğim çoktur. Böyle zamanlarda giyim sektörüne atılmayı çok istiyorum. =)

edibe @ edbdesigns dedi ki...

oh be!!! o yuzden bu sezon sattikgim mallarin arasina Armine urunlerini dahil etmemeyi dusunuyorum... arz talep meselesi aslinda, ama bakalim ne kadar dayanacagim :))

Adsız dedi ki...

Arminenin taklit olannn daha çok eşarbı var bu sezonn ne oldu yahuu bunların design creatorlerineee öldülerrdemi böyle yapıyorlar anlam veremedim ki :) echarpe de de güzel modeller olabiliyor sura ipek ve bona serada da da ...
öperimmm

Esra Rebele dedi ki...

Edibe,

Sen yine de sat. Onun da alıcısı var ve galiba Armine de onlara güvenip böyle bir sezon hazırlamış. Hani eskiden kaset alırdık bir şarkı güzel çıkardı neden aldım ki bunu derdik ya. Bunlar da aynı sistemi uygulamış, üzerinde markaları var diye iyi satarlar muhakkak yine. =)


Tesettür AŞKtırcım, =)

Benim bir tane Echarpe markalı eşarbım var, seviyorum onu. Gerçekten farklı modeller oluyordu ama artık ondan bulamıyorum. Bir tane eşarpçım vardı o da iflas etti. =) Bona Sera'yı da inceledim Nisa önerince, epey değişik model buldum. Bakalım piyasaya, biraz alıcı gözüyle arayayım. =) Bir de benim yazlık efil efil ama kulakları falan göstermeyen şifon tarzı eşarba ihtiyacım var. Öbürlerinden yeterince depolamış durumdayım. =)

Tazekahve dedi ki...

Şu ilk resimdekinin Aker markalısını sordum geçen gün 70 falan dediler.İndirimli fiyatmış.Ama çok hoştu gerçekten.Güzel paylaşım,sevgiler :)

Esra Rebele dedi ki...

Teşekkür ederim Taze Kahve. =)

SEVGİ dedi ki...

Esra,haklısın armine işi bozmuş.Ama sadece yeni sezon için.Yine de ben hayranım kullandığı renklere ve desenlere.Fiyat konusu ise oldukça can sıkıcı.En ünlü markalar bile sezon sonunda müthiş indirim yapıyor.tesettür giyimse tısssss...tabi alternatifimiz yok

Sara dedi ki...

Ben hic anlamadim su Paris ve Eiffel Tower yazilarini baslarinda takanlari. Komik degilmi lol :)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
 

Blogroll

sardunya, yasemin, zeytin, jacobinia, lonicera, hydrangea