Daha neler göreceğiz - "NARMATİK"



11 yorum :

Nedret dedi ki...

Süpermiş. Nar delisi kızıma göre. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

AY HARİKA BİR ŞEY BU.NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİZ ACABA.ÇOK BEĞENDİM.İSTİYORUM:))
SEVGİLER CANIM

Esra Rebele dedi ki...

Bana pek kullanışlıymış gibi gelmedi. Zarların arasına sıkışan taneleri vurarak dökmek o kadar da kolay değildir herhalde. Alıp denemek lazım tabii, kızınız için oyuncak yerine de geçebilir. Selamlar Nedret hanım. =)

Ben de internetin yalancısıyım Bahar hanım. =) Arama yapınca bazı sitelerde ve gittigidiyor'da satıldığını gördüm, 4 veya 5 liralık bir şey. Satıcı değilim yani. =)

Hamarat Hatun dedi ki...

çarşıda pazarlarda heryerde var 2,5 lira ben aldım.

Swotpisces dedi ki...

migrosta görmüştüm, ilginç gelmişti, gerçekten böyleyse iyiymiş. :)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

bu tür minik aletlerin bence en kullanışlısı, nar tanesi çıakrmak nedense bana zahmetli gelior

Adsız dedi ki...

çook kullanışlı benden söylemesi :) narı ortadan ikiye bölüp kaşıkla pıt pıt vuruyorsun ve narlar tabaktaa :)

Esra Rebele dedi ki...

Yaptığımız ankette yüz kişiye sorduk:

Narmatik Kullanışlı, Pratik, Koşun alın! =)

Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler ettim arkadaşlar. =)

Adsız dedi ki...

evet bu 2,5 tl lik namatik'ten bende aldım,almaz olaydım her tarafı yine nar suyu ve taneleri etrafı berbat etti,elimle soysaydım yada boş tencerenin içinde bi kaşıkla dökseydim daha iyiydi.beş para etmez sakın almayın ayrıca zaten bu 2,5 tl'lik ürün gıda sağlığınada uygun değilmiş,sonradan öğrendik.ama şimdi reklamlarda çıkan orjinal silikon kapaklı ve kutulu olan narmatik;orijinal olup gıda tüzüğüne uygun ve antibaktireyel bir ürün olup nar tanelerini tam döküp hiç bir tarafıda pisletmiyor ve kirletmiyor,alacaksanız orijinal olan kutulu ve silikon kapaklı tv reklamlarında çıkan narmatiği ısrarla isteyin.diğer ucuz ve ne olduğu belirsiz ürünleri sakın almayın,zehirlenirsiniz Allah korusun!..

Adsız dedi ki...

4 ocak 2011 13:35 te yorum yapan adsız şahıs; keşke ürün bizim bize güvenin diyerek tanıtım yapsaydın. böyle milleti saf yerine koyarak ben 2,5 liralık aldım şöyle böyle pişman oldum siz gidin narmatik alın gibi bir yorum yapmasaydın. firma adına yorum yaptığınız o kadar belliki

Adsız dedi ki...

Hayır kesinlikle güzel değil ya biz beceremedik ya da gerçekten güzel değil hiç nar dökmüyor. Doğru o narı zarlı haldeyken biz elimizle zor çıkartıyoruz. Böyle hiçççç.

 

Blogroll

sardunya, yasemin, zeytin, jacobinia, lonicera, hydrangea